Om oss

Kontakta oss

Stockholm Business Region AB

Stockholm Business Region har till uppgift att utveckla och marknadsföra Stockholm som etablerings- och besöksort. Målet är att göra Stockholm till Europas ledande hållbara tillväxtregion.

Ledning

Olle Zetterberg

Telefon +46 (0)8-508 280 10

Mobil +46 (0)70-472 80 10

E-post

Spara visitkort

Ladda ner högupplösta bilder

Olle Zetterberg, född 1951 i Stockholm, är vd för Stockholm Business Region sedan januari 2007. Han är jur. kand. och har arbetat för Stockholms stad sedan 1981 och dessförinnan på Kronofogdemyndigheten i Stockholm samt Samhall. Olle Zetterberg började som intäktschef på socialtjänsten och har därefter arbetat som administrativ chef och sedan socialchef på socialdistriktet i Katarina-Sofia, flyktingsamordnare, socialchef i Bromma, fritidsdirektör, kultur och idrottsdirektör, stadsbyggnadsdirektör, gatu- och fastighetsdirektör samt vd på Stockholm Parkering.

Administration

Invest Stockholm Business Region AB

Invest Stockholm arbetar för att Stockholm ska erbjuda bästa möjliga förutsättningar för befintliga företag att växa och för nya företag att starta och etablera sig i Stockholm.

Ledning

Investment

Life Science, Finans & Kreativa näringar

Stockholm Business Alliance

Visit Stockholm AB

Visit Stockholm är Stockholm stads marknadsföringsbolag. Uppdraget är att utveckla och marknadsföra Stockholm som besöksort i samarbete med näringslivet i syfte att öka antalet kommersiella gästnätter.

Ledning & Stab

Mottagning & Värdskap

Försäljning & Bearbetning

Marknad & Analys

Stockholms stad.     

Stockholm Business Region
Box 16282, 103 25 Stockholm / Besöksadress: Drottninggatan 33
Telefon:
08-508 280 00 E-post: info.sbr@stockholm.se